Kick'n'Punch

Kick’n’punch je aerobna vadba, ki smo jo razvili v klubu Hyong. Izvaja se ob glasbi z rokavicami za boks in samostoječo vrečo.

Kot kombinacija ” aerobike ” (ki to ni) in funkcionalnega treninga je edinstvena vadba za premagovanje stresa in oblikovanje telesa.Primerna je tako za začetnice, izkušena ali drzna dekleta in ženske, ki jim borilna veščina vzbuja zanimanje ali izziv.Izboljšuje telesno pripravljenost, gibčnost, koordinacijo in oblikuje telo.Z aerobno vadbo KNP lahko boks, kickboks ali taekwondo, izkusite na bolj zabaven način.

Video:

Video

PROGRAMI:

NRG KNP

KNP

KNP2

FIT KNP

Aerobna vadba - KICK'N'PUNCH

NRG KNP – začetna skupina
Skupina prilagojena začetnicam oz. tistim ki raje kot v boksarsko vrečo, sproščajo svojo energijo na klasičen aerobni način. Učimo se osnove udarcev. Manj je kombinacij na vreče in več aerobnega dela, ne izpustimo niti vaj za oblikovanje telesa. Še vedno vse poteka ob spremljavi divjih ritmov glasbe na ravni nižjega tempa, z boksarskimi rokavicami v samostoječe boksarske vreče.

KNP1 – nadaljevalna skupina
Skupina, ki zahteva veliko kondicijske vzdržljivosti in znanja prvin Taekwon-doja in Kickboksa. Ob zahtevni kombinacji na samostoječe boksarske vreče in visokem tempu naše srce pripravimo do pospešenega bitja. Za »oddih« med kombinacijami poskrbimo z vajami za oblikovanje telesa.

Glavnino vadbene ure posvetimo kondiciji in  kombinaciji različnih nožnih in ročnih udarcev, ki izvirajo iz kickboksa in taekwondoja. Kombinacije so skrbno načrtovane in vodene s strani svetovne prvakinje v taekwondoju in vice svetovne prvakinje v kickboxingu 2009 – Petre ŽOLNIR

KNP
Skupina namenjena vsem, ki obiskujejo KNP. Zlata sredina tempa in zahtevnosti kombinacij. Prav tako ne izpuščamo vaj za oblikovanje telesa. Krepitev trebušnih, hrbtnih mišic in zadnjice, zgornjega in spodnjega dela telesa. Vadba zajema celotno telo, tako fizično kot tudi kondicijsko pripravljenost.

FIT KNP

Kombinacija osnovne KNP vadbe s prvinami boot campa. V prvi polovici vadbene ure konkretno poženemo kri po žilah s preprosto kombinacijo KNP vadbe, primerno tudi za začetnike, nato nadaljujemo s funkcionalo vadbo, kjer se uporabljajo tudi različni rekviziti kot so : TRX, BOSU, FLOWIN, ELASTIČNI TRAKOVI, MEDICINKE, UTEŽNE ROČKE, KETTLEBELL….

PRVI TRENING JE BREZPLAČEN, PRIJAVI SE!

    captcha