Kick'n'Punch

Kick’n’punch je aerobna vadba, ki smo jo razvili v klubu Hyong. Izvaja se ob glasbi, združuje prvine aerobike in taekwon-doja oz. kikboksa, s čimer ta vadba izboljšuje telesno pripravljenost, gibčnost in koordinacijo ter oblikuje telo.

Video:

Video

PROGRAMI:

NRG KNP

KNP1

KNP2

KNP1+2

BOOT KNP

KICK'N'PUNCH

NRG KNP
Skupina prilagojena začetnicam oz. tistim ki raje kot v vrečo, sproščajo svojo energijo na klasičen aerobni način. Učimo se osnove udarcev. Manj je kombinacij na vreče in več aerobnega dela, ne izpustimo niti vaj za oblikovanje telesa. Še vedno vse poteka ob spremljavi divjih ritmov glasbe na ravni nižjega tempa.

KNP1
Enostavne kombinacije sestavljene na podlagi osnovnih udarcev na vreče z malo višjim tempom glasbenih ritmov. Za popestritev dodamo vaje za določeni tel telesa. Vsak teden so vaje namenjene za krepitev trbušnih mišič in zadnjice. Tedensko pa se izmenjujejo vaje namenjene rokam oz. zgornjega dela telesa ter nogam oz. spodnjega dela telesa.

KNP2
Skupina, ki zahteva veliko kondicijske vzdržljivosti in znanja prvin Taekwon-doja in Kickboksa. Ob zahtevni kombinacji in visokem tempu naše srce pripravimo do pospešenega bitja. Za »oddih« med kombinacijami poskrbimo z vajami za oblikovanje telesa z različnimi rekviziti, ki jih sicer v našem klubu uporabljamo na krožnih treningih.

KNP1+2
Skupina namenjena vsem, ki obiskujejo KNP. Z lata sredina tempa in zahtevnosti kombinacij. Prav tako ne izpuščamo vaj za oblikovanje telesa. V tej skupini vsaka sledi kobinaciji in tempu po lastnih zmožnostih.

BOOT KNP
Skupina, ki je kondicijsko močno podobna KNP2. Kombinacije so sicer enostavnejše a zaradi tega nič manj aerobno zahtevne. Povdarek je na vajah za oblikovanje telesa. Pomagamo si z različnimi rekviziti kot so : TRX, BOSU, FLOWIN, ELASTIČNI TRAKOVI, MEDICINKE……

PRVI TRENING JE BREZPLAČEN, PRIJAVI SE!

captcha