TRX

V športnem centru NRG v Celju vam od leta 2011 ponujamo možnost edinstvene skupinske vadbe TRX. TRX je primeren za vse generacije in za vsakogar ne glede na fizično pripravljenost. TRX vadba je namenjena za popolne začetnike, rekreativne in vrhunsko pripravljene športnike.

TRX

V okviru športnega centra NRG v Celju vam odslej ponujamo tudi možnost vadbe TRX. Spoznajte raznolik, varen in učinkovit trening za krepitev celotnega telesa, primeren za vsakogar ne glede na fizično pripravljenost – od popolnih začetnikov do vrhunsko pripravljenih športnikov.

Vadba v športnem centru NRG poteka pod vodstvom certificiranih trenerjev, ki skrbijo za pravilno izvedbo vaj ter s tem varen in sposodbnostim posameznika prilagojen trening. Vadba v centru NRG poteka ob ponedeljkih,  torkih, četrtkih in nedeljah. Za več informacij pokličite na 041 311 811 ali pišite na info@centernrg.si.

Video:

Video

EFEKT:

Krepimo  ročne, nožne, trebušne in hrbtne mišice

Izboljšujemo ravnotežje, prožnost in stabilnost

 

PONEDELJEK, TOREK, ČETRTEK in NEDELJA

KAKO?

Vaje se izvajajo s pomočjo TRX-trenažerja, ki omogoča nešteto različic vaj z dvigovanjem lastne teže.

Pri vajah, ki lahko imajo poudarek na posameznih ročnih, nožnih, trebušnih ali hrbtnih mišicah, poleg teh skupin mišic vedno hkrati krepimo tudi osrednje mišice telesa ter izboljšujemo ravnotežje, prožnost in stabilnost.

Tovrstna vadba je odlična osnova za športe vseh vrst, od borilnih veščin, kot sta taekwon-do in kickboxing, do posamičnih in ekipnih športov z žogo, smučanja in boardanja, triatlona do športnega plezanja in ostalih.

PRVI TRENING JE BREZPLAČEN, PRIJAVI SE!

    captcha