TRX

Spoznajte raznolik, varen in učinkovit trening za krepitev celotnega telesa, primeren za vsakogar ne glede na fizično pripravljenost – od popolnih začetnikov do vrhunsko pripravljenih športnikov.

TRX

V okviru športnega centra NRG v Celju vam odslej ponujamo tudi možnost vadbe TRX. Spoznajte raznolik, varen in učinkovit trening za krepitev celotnega telesa, primeren za vsakogar ne glede na fizično pripravljenost – od popolnih začetnikov do vrhunsko pripravljenih športnikov.

Vadba v športnem centru NRG poteka pod vodstvom certificiranih trenerjev, ki skrbijo za pravilno izvedbo vaj ter s tem varen in sposodbnostim posameznika prilagojen trening. Vadba v centru NRG poteka ob ponedeljkih,  torkih, četrtkih in nedeljah. Za več informacij pokličite na 041 311 811 ali pišite na info@centernrg.si.

Vadba v športnem centru NRG poteka pod vodstvom certificiranih trenerjev, ki skrbijo za pravilno izvedbo vaj ter s tem varen in sposodbnostim posameznika prilagojen trening. Vadba v centru NRG poteka ob torkih, četrtkih in nedeljah. Za več informacij pokličite na 041 311 811 ali pišite na info@centernrg.si.

Video:

Video

EFEKT:

Krepitev ročnih, nožnih, trebušnih ali hrbtnih mišicahp

Krepimo  osrednje mišice telesa

Izboljšujemo ravnotežje, prožnost in stabilnost

 

PONEDELJEK, TOREK, ČETRTEK in NEDELJA

KAKO?

Vaje se izvajajo s pomočjo TRX-trenažerja, ki omogoča nešteto različic vaj z dvigovanjem lastne teže.

Pri vajah, ki lahko imajo poudarek na posameznih ročnih, nožnih, trebušnih ali hrbtnih mišicah, poleg teh skupin mišic vedno hkrati krepimo tudi osrednje mišice telesa ter izboljšujemo ravnotežje, prožnost in stabilnost.

Tovrstna vadba je odlična osnova za športe vseh vrst, od borilnih veščin, kot sta taekwon-do in kickboxing, do posamičnih in ekipnih športov z žogo, smučanja in boardanja, triatlona do športnega plezanja in ostalih.

PRVI TRENING JE BREZPLAČEN, PRIJAVI SE!

captcha