OSEBNI TRENINGI IN TRENINGI V MANJŠIH SKUPINAH

Osebni treningi in treningi v manjših skupinah potekajo v Celju za vsakogar, ki želi izboljšati svoje počutje, zdravje, gibalne sposobnosti in samopodobo.

Vadbo vodi Uroš Bernard, nosilec črnega pasu v taekwon-doju 5. dan, glavnega trenerja v ŠK Hyong, ki je v svojem več kot 20-letnem delu svoje tekmovalce doslej pripeljal do šestih naslovov svetovnega prvaka v taekwon-doju in kickboxingu, ter trenerja ženske državne reprezentance v taekwon-doju.
Uroš Bernard je licenciran trener taekwondoja in kickboxinga, osebni trener z mednarodno licenco NCSF in licenciran vaditelj vadbe TRX.

PODROBNOSTI:

  • osebno trenerstvo,
  • osebno trenerstvo kot dodatni trening športnikov (košarka, rokomet, tenis, triatlon…),
  • treningi za podjetja,
  • treningi v manjših skupinah (2-3 in 5-6 oseb),
  • borilne veščine (kickboxing, taekwon-do);

Individualni pristop

Individualni pristop omogoča hitrejše rezultate in varen trening, saj je poudarek na pravilni izvedbi vaj in motivaciji. Vadba je prilagojena posameznikovim željam in potrebam, zmožnostim ter urniku.

Vadba v manjših skupinah

Vadba v manjših skupinah omogoča varen trening, prilagojen skupinam z 2-3 ali 5-6 posamezniki. Prednosti manjših skupin je v večji motivaciji in pozitivnem vzdušju ter energiji skupine, kar prispeva k bojšim rezultatom.

Napredek spremljamo z analizo treninga in že med samo vadbo tudi z aktivnim merjenjem z vmesnikom Polar Club. Ta posamezniku omogoča stalen nadzor med vadbo, trenerju pa pomembne informacije za doseganje zastavljenih vadbenih vmesnih in končnih ciljev, ki so odvisni tudi od posameznikovih življenjskih in prehranjevalnih navad ter telesne kondicije.

PRIJAVI SE!

    captcha