Foto

URBANI GLADIATOR CELEJ 2016

SPARTAN SPRINT PRAGA 2016

Naši spartanci so si že prislužili prvo tretjino medalje. V soboto so ob sedmih zjutraj čakali na start. V prvi skupini navdušenih spartancev SPRINTa s 15-timi ovirami na poti in traso, tokrat malo daljšo od 6 km, je naš najboljši spartanc Anze Dimec zaključil v 42 min, 10 min za vodilnim. Kmalu za njim sta pritekla David Alif in Uros Bernard, za njima še Franci Vreš ter Tine Vanovšek in Žnidar Katja. Na sobotnem sprintu se je pomerilo kar 5000 navdušenih oviratloncev iz različnih držav.

TRX

V okviru športnega centra NRG vam odslej ponujamo tudi možnost vadbe TRX. Spoznajte raznolik, varen in učinkovit trening za krepitev celotnega telesa, primeren za vsakogar ne glede na fizično pripravljenost – od popolnih začetnikov do vrhunsko …

KICK'n'PUNCH

Kick’n’Punch Je aerobna vadba, ki smo jo razvili v klubu Hyong. Izvaja se ob glasbi, združuje prvine aerobike in taekwon-doja oz. kikboksa, s čimer ta vadba izboljšuje telesno pripravljenost, gibčnost in koordinacijo ter oblikuje telo.

START

Za vaše najmlajše smo oblikovali skupino START. Skupina je primerna za otroke od 1 – 5 leta starosti, pri čemer skupini razdelimo na starostni skupini 1-3 in 3-5 let. Pri vadbi, ki traja 45 minut, se otroci spoznavajo z naravnimi oblikami gibanja (tek, poskok, plezanje, lazenje, …) ter z elementarnimi igrami

GLADIATOR / SPARTAN

V novem programu NRG BOOT CAMP SPARTA in NRG BOOT CAMP vas odlično pripravimo na različne vrste oviratlonov oz. se nam pridružite na tujih Spartan race in podobnih oviratlonih.

NRG VIKEND

Vsako leto organiziramo za člane NRG VIKEND v Termah Olimie. Združujemo drugačno okolje s programi treningov & oddihom v savnah, bazenih in masažah.