november 08 2020 0comment
training nrg

OBESTILO_treningi v NRG

Že nekaj časa je NRG center in s tem ne tekmovalni del Hyonga zaprt.

Glede na odlok in priporočila, smo se po treh tednih premora odločili, da odpiramo določene skupine.

V skladu z zagotavljanjem vseh priporočil NIJZ v naših dovolj velikih in primerno opremljenih prostorih, odpiramo skupine z omejenim številom vadečih. Maksimalno število v naprej prijavljenih na posamezno vadbo je 6, minimalno, da se vadba izvaja pa 5 posameznikov.

Skupine, s katerimi lahko zagotavljamo 3m varno razdalj skozi ves čas izvajanja vadbe so: BOOT CAMP, TRX in KNP.

PRIJAVE in ODJAVE na vadbo so možne zgolj in samo preko e-mail naslova: centernrg@gmail.com do 15.00 na dan vadbe. Prav tako se na naslednjo vadbo lahko prijavite v roku  max.7 dni  do naslednje vadbe na urniku. (npr. prijava na vadbo naslednji ponedeljek bo možna šele od jutri (ponedeljek) dalje)

V primeru, da ste prijavljeni in na vadbo ne pridete ali se odjavite pravočasno se vam obisk šteje kot porabljen.

V primeru nezadostnih prijav na posamezno vadbo, vas o tem obvestimo do 15.30 ure na dan vadbe po elektronski pošti.

PLAČILO KARTE: Glede nato, da so skupine dosti manjše, bo možen nakup kart le za 8 obiskov (40€) ali zakup 4 obiskov (22€). Vse preostale vadnine, ki so bile aktivne pred zaprtjem centra ostajajo zamrznjene in jih bomo aktivirali po popolnem ponovnem odprtju. Pretvarjanje vadnin v obiske, v tem vmesnem času žal ni možno, zato prosimo za razumevanje.

POMEMBNO: V centru garderob NI. Na vadbo pridete že oblečeni v športna oblačila ter le 5 min pred pričetkom. V prostorih se držimo priporočil NIJZ za preprečevanje širjenja virusa od prihoda do odhoda s centra.

Mi smo in bomo storili vse, da ohranjamo vaše in naše zdravje, prosimo za odgovornost tudi z vaše strani, saj bomo le tako lahko naša življenja in NRG CENTER spravili v tirnice, kot smo jih poznali pred nepričakovano situacijo.

Začasni urnik aktivnih vadb prilagamo spodaj in velja od 9.11 2020 do 15.11.2020

urnik

skrbnik

Write a Reply or Comment