O centru

O CENTRU

Športni klub Hyong si je po več kot 16 letih najemanja prostorov in gostovanja po drugih telovadnicah uredil svoje prostore – Športni center NRG.

V okviru Športnega centra NRG je poleg glavne telovadnice površine več kot 130 kvadratnih metrov je na voljo še ena manjša telovadnica, igralni kotiček za otroke ter klubski bar in terasa. Novi prostori nudijo odlične pogoje za trening, saj so opremljeni z različnimi rekviziti za raznovrstno športno vadbo.

Klub bo poleg osnovne dejavnosti – treningov borilne veščine taekwon-do in kickboxinga ter aerobne vadbe z elementi borilnih veščin kick’n’punch – dejavnost razširil z dodatnimi programi, kot so treningi s TRX, krožna vadba, individualni treningi, izobraževanja ter tematski dnevi za dijake in študente.

Poseben poudarek bo na programih za otroke, ki zajemajo vadbo za najmlajše, v okviru katere otroci skozi igro pridobivajo osnovne motorične sposobnosti in se spoznavajo z borilnimi veščinami, ter rojstnodnevne zabave in varstvo v času šolskih počitnic.

Potrebujete pomoč ali brezplačen nasvet?